Edwin Broekhuizen

Van harte welkom op mijn website.

Maken van websites

Ik ben in 2004 begonnen met het opzetten van een website voor de Thrianta-Hulstlanderclub. Dit deed ik toen in Dreamweaver (HTML). In 2013 ben ik gestart met een nieuwe website in Joomla.Tot 2019 heb ik deze website met veel plezier mogen beheren. Omdat ik en het (nieuwe) bestuur van de club niet altijd op één lijn zaten m.b.t. de website, heb ik in 2019 besloten het beheer van deze website te stoppen. Ik heb daarop de betreffende domeinnaam overgedragen aan het bestuur. Zij hebben een nieuwe website opgezet (www.thrianta-hulstlanderclub.nl). De inhoud van de oude website is echter nog steeds beschikbaar, te breiken onder de domeinnaam www.thriantas.nl.

Ik heb heel veel tijd en energie geïnvesteerd veel tijd in het mij eigen maken van het Content Management System, Joomla. Ik kreeg er zoveel plezier in dat ik nog vele andere websites heb opgebouwd en nog steeds het beheer daarvan doe. Hieronder een opsomming van de websites:

Indien u vragen of opmerkingen heeft betreffende de hierboven genoemde websites, stuur me dan even Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..