Edwin Broekhuizen

Van harte welkom op mijn website.

Maken van websites

Ik ben in 2004 begonnen met het opzetten van een website voor de Thrianta-Hulstlanderclub. Dit deed ik toen in Dreamweaver (HTML). In 2013 ben ik gestart met een nieuwe website in Joomla.Tot 2019 heb ik deze website met veel plezier mogen beheren. Omdat ik en het (nieuwe) bestuur van de club niet altijd op één lijn zaten m.b.t. de website, heb ik in 2019 besloten het beheer van deze website te stoppen. Ik heb daarop de betreffende domeinnaam overgedragen aan het bestuur. Zij hebben een nieuwe website opgezet (www.thrianta-hulstlanderclub.nl). De inhoud van de oude website is echter nog steeds beschikbaar, te breiken onder de domeinnaam thriantas.nl.

Ik heb heel veel tijd en energie geïnvesteerd veel tijd in het mij eigen maken van het Content Management System, Joomla. Ik kreeg er zoveel plezier in dat ik nog vele andere websites heb opgebouwd en nog steeds het beheer daarvan doe. Hieronder een opsomming van de websites:

 • Wintershow Noord-Holland
  jaarlijks (eerste woensdag in maart) wordt in Middenmeer een rundveekeuring georganiseerd
 • Thrianta UK 1)
  de website van de Britse Thrianta club
 • Thrianta EU 1)
  Ter promotie van onze prachtige Thrianta
 • Knipsalabim
  Kapsalon van Daphne Kater-Grin in Den Oever
 • Ferme Equestre Le Rupt
  Paardencentrum, camping, boerderij van mijn familie in Rupt-Devant-Saint-Milhiel in La Meuse (Frankrijk)
 • Ferme Greletti 1)
  Ezelboerderij van Torribia Kaag in Dordogne (Frankrijk)
 • Kleindierstal 1)
  de website van Mariska en Leendert, fokken Thrianta's en Kleurdwergen zwart
 • Thriantas 1)
  de "oude" website van de Thrianta-Hulstlanderclub (t/m 2019) 

1) Helaas is deze websites gehackt en zodoende niet meer beschikbaar. Ik ben voornemens deze website opnieuw te maken, dan direct in Joomla 4. Dit kost echter heel veel tijd. Sorry voor het ongemak.

Indien u vragen of opmerkingen heeft betreffende de hierboven genoemde websites, stuur me dan even Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..